KOCAELİ / GEBZE - Gebze Cumaköy Ortaokulu

Mrt

28 Subat Sivil Savunma günü kapsamında okulumuzda tatbikat yapıldı. Günün öneminde bahsedildi ve  bu bağlamda öğrencilerimize bilgiler verildi.

Ara

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığının desteğiyle geleceğin iyiliksever Türkiye´sini bugünden inşa etmek üzere hayata geçirdiği "Her sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesinin  okulumuzda  tanıtımı yapıldı.

Ara

Yazılım sektörüne ilgi duyan öğrencilerimiz ile  Muallimköy Bilişim Vadisindeyiz. Değerli paylasimlari, bilgi aktarımları ile geleceğin genç yazılımcı adaylarını yüreklendiren ve Bilişim Vadisi / Atılım Yazılım firmasinda bizleri ağırlayan Melih ve Serkan beylere çok teşekkür ederiz .

Ara

"Bir Milyon Öğrenci Sinema  ile Buluşuyor" projesi kapsamında  Okulumuz öğrencileri ile Gebze Cenerter´da sinemaya gittik. AYLA filmini hep beraber keyifle izledik.

Ara

İlçe  Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz  çok amaçlı salonunda velilerimize  yönelik "Kadın Sağlığı  Eğitimi Programı (KSEP) " konulu seminer verildi.

Ara

Derslik kapısı kollarını  öğrencilerimiz için daha güvenli hale getirerek yeniledik. Herşey çocuklarımız için.

Ara

Güvenli Okul Kapsamında  okulumuz  3. kat koridorlarındaki demir parmaklıklar  yükseltildi. Öğrencilerimiz için gerekli önlemler alındı.

Ara

Rеsmî adıyla Tutum, Yatırım vе Türk Malları Haftası kısaca Yеrli Malı Haftasını ( 12-18 Aralık )okulumuzda yapılan etkinlikler ile kutladık.

Ara

Mahallemiz  düğün salonunda  yapılan  program ile Mevlid-i Nebi Haftasını kutladık. Akabinde 40 Hadis yarışmasının  ödül törenini yaptık. Tüm katılımcılara ve  programı hazırlayan  öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Gebze Belediyesi Park Bahçeler  Müdürülüğü tarafından okulumuz bahçesindeki ağaçlar budandı ve otlar biçildi.

Ara

Öğrencilerimizin güvenliği için Okulumuz Pencerelerine Güvenlik kilidi takıldı. Çocuklarımız herşeyden önemlidir.

Ara

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 80. yılında  okulumuzda saygıyla  anıldı. Minnet ve şükranlarımızla...

Kas

Ovacık ve Mudarlı Köyleri kırsalında bulunan  Mevsimlik Orman işi ile uğraşan öğrencilerimizi ve velilerimizi  yerlerinde ziyaret ettik.

Kas

Haz

İlçemiz  çapında düzenlenen  Okul Sporları Etkinliğine  5. Sınıf  öğrencilerimiz  ile Kaleli Yakartopu dalında  katılım sağladık.