KOCAELİ / GEBZE - Gebze Cumaköy Ortaokulu

May

Okulumuzda  Tübitak 4006 Bilim Fuarı yapıldı. Öncelikle  Tüm öğretmenlerimize ve  projelerde görev alan  öğrencilerimizin çok teşekkür ederiz. Açılışımıza katılan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Şener Doğan ve Şube Müdürümüz sayın Mahmut Aşıkoğlu olmak üzere mahalle muhtarlarımıza, cok değerli okul müdürlerimize ve tüm katılımcılara şükranlarımızı sunarız.

May

Okulumuzda  sınıflar arası Futbol, Voleybol müsabakaları başlamıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlanıldı.

Nis

Okulumuz 6. Sınıf öğrencisi Ensar BOZKURT Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Güreş Müsabakasında İl 3. sü olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölüm başkanı Sn. Prof. Dr. Hasan CEYLAN kooordinatörlüğünde  Lisans öğrencileri  Efe Kaan AKYAZI, Özlem MAKAL  ve  Merve KAYA   tarafıdan   okulumuza  kitap bağışı yapıldı. Kendilerine  çok teşekkür ederiz.

Nis

Gebze  Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından  bahçemizdeki çimler biçilmiş ve tel örgü yenilenmiştir.

Nis

Gebze Teknik Üniversitesinden Sn Prof. Dr. Işıl AKSAN KURNAZ, Sakarya Üniversitesinden Sn Doç. Dr Aysun Ö. KAPLAN ve öğrencileri eşliğinde okulumuz öğrencilerine Farkındalık Eğitimi Semineri verildi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz bahçesine hayırsever velilerimizin katkısı ile güzel bir  dinlenme alanı kazandırıldı. Emeği geçen herkese  çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart  Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü Yıldönümü kutlandı.Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiyede olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı´yla başladı.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Hande KIVRAKDAL tarafından, öğrencilerimize sigara ve zararlı alışkanlıklar hakkında bir seminer verdi.Bu tür zararlı alışkanlıkların merak veya arkadaş teşviki gibi nedenlerle başladığını ifade eden rehber öğretmenimiz, öğrencilere bu konudadikkatli olmalarını ve kendilerini sportif ve sanatsal faaliyetlerle meşgul etmelerinin önemi üzerinde durdu. Rehber Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

OKUL İDARESİ