KOCAELİ / GEBZE - Gebze Cumaköy Ortaokulu

Kas

11 Kasım Milli Ağaçalandırma Günü münasebetiyle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli B.B. Başkanı Tahir Büyükakın İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'ın ve okulumuzdaki  tüm öğrencilerin katılımı ile Kadıllı Köyünde yüzlerce fidanı toprakla buluşturduk.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yılı münasebetiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulmuz öğretmenleri, öğrencileri ve velilerimizin katılım gösterdiği kutlamamızda şiirler okundu, oratoryo ve  tiyatro göterileri ve müzik dinletileriyle kutlamalar yapılmıştır.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından planlanan 8. sınıf öğrencilerinin lise yerleştirme süreçlerine yardımcı olacak lise gezilerimiz yapıldı. Gezi kapsamında Necmettin Kuyucu  ve Mustafa Paşa And. Liseleri, Mevlana ve Ticaret Odası Vakfı Mesleki Ve Teknik And. Liseleri Enka Fen Lisesi ziyaret edildi.

2022 Lise yerleştirme sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

2022 Yılı Merkezi Sınav Puanı İle Öğrenci Alan Liselerin Taban/Tavan Puanları ve Yüzdelik Dilimleri için aşağıdaki linke tıklayınız.

2. tercih başvuruları için aşağdaki linke tıklayınız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda tüm coşkusuyla kutlandı. Etkinlikte şiirler okundu, bayrak ve jimnastik gösterisi yapıldı. Ayrıca tüm öğrencilerin katıldığı yumurta taşıma, çuvalla yürüme, sandalye kapmaca ve halat çekme yarişleri düzenlendi. Etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize; bizleri ve çocuklarını yalnız bırakmayan velilerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 101. yıl dönümü, okulumuzda düzenlenen etkinliklerle anıldı. Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serap Yiğitcan'ın rehberliğinde hazırlanan programda: şiirler okundu, oratoryo gösterisi ve istiklal marşının yazılış öyküsünü konulu tiyatro canlandırması yapıldı.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü İçin okulda hazırladığımız çocuk gazetemiz aşağıdadır. Linki tıklayarak gazetemize ulaşabilrsiniz.

Ekm

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammet'in Doğum Günü Mevlid Kandili Münasebetiyle okulumuz öğrencileri,  Din Kültürü Öğretmenimiz Elif AVCI'nın rehberliğinde Peygamberimize mesajlar ve dualar konulu pano hazırlandı.

Ekm

5 Eylül 2021 de yapılan bursluluk sınavı sınavın sonuçları açıklandı.

Ağu

2021 YAZ DÖNEMİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDA BAŞLATILAN TELEFİDEBENDEVARIM ETLİNLİLERİ KAPSAMINDA OKULUZDA ETKİNLİKLER YAPILDI.

Okulumuzda telafi eitimi döneminde düzenlenen santranç turnuvasında:

1. Osman ARZUMAN

2. Yağmur ARZUMAN

3. Famanur GÜRSES olmuştur.

Şbt

Fatih projesi kapsamında okulumuz akıllı tahtalara kavuşmuştur. Okulumuzun tüm sınıflarına akıllı tahtalar yerleşirilmiştir. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun. Projede emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederiz.

Şbt

Sıfır Atık Projesi  kapsamında  okulumuzdaki geri dönüşüm kumbaraları aktif olarak  kullanılmaktadır.

Şbt

Okulumuz  bahçesi girişi Kocaeli Büyükşehir  Belediyesi tarafından  asfalt  atılarakile  düzenlenildi.

Kas

Gebze Kaymakamımız Sn Mustafa GÜLER Belediye Başkanımız Sn Zinnur BÜYÜKGÖZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Şener DOĞAN,  Belediye Başkan Yardimcimiz Sn Sedat ÇELİK ve değerli okul mudurlerimizin katılımı ile  İlkokul - Ortaokulumuzda İlçemiz köy okulları tarafından ortak düzenlenen 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı açılışindan görüntüler.